torsdag, oktober 06, 2005

cocaine is your friend

det är ju inte så himla märkligt att stora delar av amerikanarna därbotta ser oss som ett liberalt frihetsivrande folk på gränsen till socialistiskt när vi skickar ut nyheter som dessa. ja det är nu sant, i linköping ska man utvinna energi ur beslagtagen hasch för att förse kommunen med elkraft. men nejnej, jag ser inte alls konsekvenserna av att bränna sitt haschtillslag och låta ångorna breda ut sig över socknen. you´ve got to love fjärrvärme and the possibilities it brings...
morgondagens headline: Willie Nelson flyttar till Östergötland!

igår var jag på mässa och ställde ut mitt exjobb och fick prata med folk (mestadels brudar) i alla de åldrar. jag skötte mig bra men vad är grejen med äldre kvinnor och inte förstå att laser i ögonen är farligt och att försöka bevisa motsatsen genom att lysa på mig och sina kompisar?


Det kom folk senare!

hittade lite äldre bilder på mig från trönninge, den bästa måste vara följande. såhär var ju barndomen alltid 24/7 eller hur? magnus sportar trönninge if-jacka och pastoratets största smile, den där gamla skolbyggnaden i bakgrunden där vi brukade spela kula och kasta sand på varandra på rasterna. good times good times.

1 Comments:

At 6:36 em, Anonymous Anonym said...

å där står du och ser bög ut.

 

Skicka en kommentar

<< Home