torsdag, september 22, 2005

a thug needs a hug

usa´s Federal Emergency Management Agency (FEMA) har fått ta en hel del skit (före detta bossen michael brown fick sparken efter nån vecka eller så) på senaste tiden efter katrina slog till mot louisiana och främst new orleans.


det är som usa´s svar på rabaldret runt vårt ROKS eller kanske snarare krishanteringen efter tsunamin. det lustiga är ju den stora klyftan som skapats framför våra ögon. 3/4 av alla svarta därnere tror att statlig hjälp skulle påskyndats ifall större delen av de drabbade varit vita och lika många vita tycker .... ja, att de svarta är fulla av skit helt enkelt. så bra att de svarta har kanye west som talesman för dem då, mike myers ansiktsuttryck när kanye west spär ut george w´s påstådda hatbrott i etern är obetalbart.

nåväl, vi har fått vår beskärda andel reportage med journalister som står i fiskarstövlar och anser sig vara nere med skiten men än roligare är ett reportage jag såg på fox news i helgen. de intervjuade några whiteboys ute i skogen upstate som också träffats av stormen men använt sina stora maskiner till skogsredskap för att rensa upp vägarna och hjälpa varandra att göra husen beboeliga igen. detta istället för att
sitta och tycka synd som sig själva
som den utsända reportern så subtilt uttryckte det. visst det ska fan till några gamla hederliga vitingar till att ta initiativ och röja upp, jag menar hade de där slöa svartingarna därnere bara bestämt sig för att ta fram sina skogsskövlarmaskiner från förråden bakom sekelsskifteshusen på bourbon street så hade det där meterdjupa vattnet försvunnit på nolltid och allt hade varit frid och fröjd igen.
jäkla svarta till att ha breakdance-party med booty bass, röka crack, kolla good times, ha bara översta knappen i skjortan knäppt, ha stora rumpor och läppar, kunna dansa och spela tärning på de icke-existerande trottarerna istället för att köra runt med åkergräsklipparna som ett annat cracker-ass och göra nytta.

fattar de väl.

men veckans
roligaste film kommer från o´reilly factor där en man vid namn john stossel (som om du inte trodde att han var vit och frontar tom selleck-mustasch) sitter och skryter om hur han valde att bygga sina drömmars hus vid stranden av new orleans för att han kallt beräknade att han som vit skulle få alla pengar tillbaka av administrationen när stormen kom och sköljde bort det. ett ganska kallt och beräknande sätt att försöka göra en poäng av systemets ineffektivitet och slöseri kan man tycka.

1 Comments:

At 5:58 em, Blogger fred phelps said...

du, gör lite som du vill. du brukar ju inte lyssna på hitte-på reglerna jag fastställer iallafall.

 

Skicka en kommentar

<< Home