måndag, maj 22, 2006

humor

ibland står (riktigt oväntat) kommentarerna på pricerunner.se för dagens humor. detta är en kunds synpynkter på bredbandslösningen TDC.se

-----------------------------------------------
Håller anslutningen den hastighet som utlovats?
Ja

Vad är positivt?
Funkar som det ska

Vad är negativt?
Uppgradering till 28Mbit funkar inte överhuvudtaget om man inte vill vara utan bredband i 2-4 veckor. Det är här som man verkligen blir irriterad om man sitter på en av deras "gamla" utrustningar. Att det ska behöva ta 2-4 veckor utan bredband är en katastrof. Anledningen till det här är Skanova men det som jag lackar ur på är att deras kundtjänst sitter och försvarar att det tar så lång tid att uppgradera den befintliga uppkopplingen från 8 till 28Mbit. Hur svårt kan det vara att flytta en kabel och registrera om saker i deras system? Borde inte ta mer än en dag tycker man men deras avtal med Skanova (vilka suger ännu mer) är ju en katastrof. Om man som jag sitter hemma och jobbar titt som tätt så går det ju inte att vara utan bredband i 2-4 veckor. Nä en ren skandal att det får förekomma sådant här i det avreglerade Sverige.

Sammanfattningsvis:
Irriterande att dom inte kan fixa så att en uppgradering går snabbare. Nu byter jag till en annan leverantör och får då hör och häpna inte lång avbrottstid (max en dag). Starkt jobbat TDC, förlora en kund för att man är för flat för att sätta tillräcklig press på Skanova så att dom sköter sitt uppdrag på rätt sätt.
-----------------------------------------------

* ilskan
* formuleringarna
* att han är nöjd tröts den negativa svadan
* övertydlig ironi ("Starkt jobbat TDC")
* sätter synpunkterna i en samhällskritisk kontext
("... avreglerade sverige")